LOTS FESTIVAL GEANNULEERD

21-06-2010 @ 19:45

Het LOTS Festival, dat op 27, 28 en 29 augustus plaats zou vinden op Evenemententerrein Walibi World, is geannuleerd. Wegens tegenvallende kaartverkoop en de bijbehorende prognoses was deze beslissing helaas onvermijdelijk. Reeds gekochte tickets voor het LOTS Festival kunnen tot 1 september 2010 geretourneerd worden bij CTS Eventim. Hierover worden de kopers persoonlijk bericht.    

Op het LOTS Festival 2010 stonden onder andere Roxy Music, Simple Minds, Ray Davies with Band, Melanie, The Waterboys, Raymond van het Groenewoud, Fischer-Z, The Sweet, Björn Again en Coldplace geprogrammeerd. Ook zouden verschillende happenings als 40UP, Höyry Sauna, Silent Disco, The Torpedo Swing, Marcel & Vicky, Radio Barkas, Hoofdhangliedjes en een Gospelkoor acte de présence geven. Bovendien waren er topkoks als André Amaro en Jelle de Visser gecontracteerd en hadden bezoekers de kans om in verschillende luxe accommodaties te verblijven. Echter blijft de kaartverkoop helaas uit en is er zodoende besloten om het festival te annuleren. Het festival zou niet goed tot zijn recht komen met de huidige te verwachten bezoekersaantallen.

Van de gecontracteerde artiesten geven de Simple Minds en Fischer-Z op zaterdag 28 augustus nog steeds een concert, maar nu in Go Planet Enschede. Kaarten voor dit concert kosten € 47,50 (excl. servicekosten) en zijn vanaf aanstaande zaterdag 10.00 uur te koop via www.livenation.nl. Reeds gekochte kaarten voor het LOTS Festival kunnen vanaf vandaag tot 1 september 2010 geretourneerd worden bij CTS Eventim. Kopers worden hierover persoonlijk bericht.

Voor meer informatie over de annulering van het LOTS Festival: www.lotsfestival.nl.

LOTS Festival was een initiatief van Mojo Concerts, Tadaaa Concepten, InShared en LOC7000.