INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZONDAG 4 JULI.

11-06-2010 @ 17:12

The Beatles zijn al 40 jaar "uit elkaar" maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude albums gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen "klassiek" genoemd worden. Het nummer "Yesterday" werd zelfs verkozen tot "song van de (twintigste) eeuw".

40 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de "fab four" gedaan hebben!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zondag 4 juli  terecht in het Antonius Zalencentrum/Four Reasons aan de Lange Mare 43 in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar , al voor de 23ste keer, "BEAT-MEET" plaats vindt.
Op deze Beatles beurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP's, singles, CD's, DVD's, boeken, bladen, video's en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.

Er worden standhouders uit Engeland, Duitsland, Belgie en Nederland verwacht, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld (zelfs vanuit Japan en de USA) naar Nederland!!

Beatles schrijver Azing Moltmaker van het Beatles Museum in Alkmaar komt op deze beurs met zijn 38ste boek. Patrick van den Hanenberg (theaterjournalist van de Volkskrant) presenteert het mede door hem geschreven boek over de Hiltonweek van John Lennon en Yoko Ono in 1969. Markus den Boer (Dld) presenteert zijn "Paul McCartney Worldwide Discography"boek. Ook aanwezig is Ed Dieckmann, de schrijver van het boek "Beatles-Made in Holland" (een uit 2 delen bestaand compleet overzicht van de in Nederland gemaakte Beatles en solo-albums). Deze boeken zijn op de beurs te koop en worden op verzoek door de schrijvers gesigneerd.

Unplugged Beatles live muziek wordt verzorgd door Patrick van den Hanenberg en door Nara-Gy.

Bezoekers kunnen ook Beatles albums of souveniers mee nemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl , de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

"BEAT-MEET 2010" in Leiden is open van 11-16 uur en de entree  bedraagt 3 Euro.