EXTRA CONCERT LADY GAGA

31-05-2010 @ 11:31

Wegens grote belangstelling voor het concert van Lady Gaga op 29 november in Ahoy in Rotterdam is een extra concert toegevoegd op 30 november. Het concert van 29 november is uitverkocht. De voorverkoop voor het concert van 30 november start a.s. zaterdag 5 juni om 10.00 uur.

Na een verpletterende show in het GelreDome, kondigde Lady Gaga twee weken geleden al aan dat ze dit jaar nog terugkeert naar Nederland. Lady Gaga’s Monster Ball Tour zal op 29 en 30 november 2010 Rotterdam aandoen voor een net zo'n fantastische show als eerder deze maand in Arnhem.

De Monster Ball Tour wordt wereldwijd omschreven als ‘de beste live show van het jaar’ en een ‘overdonderend visueel spektakel’. En met een voor Lady Gaga customized Rolls Royce en maar liefst 15 verschillende outfits belooft het ook in Rotterdam opnieuw ‘one helluva ride’ te worden.

"Het concert van Gaga was met afstand de beste show die Nederland de laatste jaren te zien kreeg." - Algemeen Dagblad

Gaga is in topvorm, ze raakt amper buiten adem en perst er tijdens de 2,5 uur durende show geen enkele valse noot uit.” – Sp!ts

Ze werkt hard, heeft een dijk van een stem, een flinke portie muzikaal gevoel in haar donder en een perfecte show uitgewerkt. Lady Gaga is het nieuwe ijkpunt in de popmuziek” - OOR

Uiteraard komen ook in Ahoy de grootste hits van haar albums The Fame en The Fame Monster voorbij, met onder andere 'Paparazzi', 'Just Dance', 'Poker Face' en 'Bad Romance'.

LADY GAGA

+ special guests Semi Precious Weapons
Maandag 29 november 2010 – UITVERKOCHT
Dinsdag 30 november 2010
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 85, € 65, € 50 (excl. servicekosten)
Ticket de Luxe: € 189 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur
Let op: maximaal 8 kaarten per persoon per transactie