The DJ-School powered by Armada Music

26-05-2010 @ 21:02

Houd jij van dancemuziek en wil je de wereld van dancemuziek beleven?

Ben je geïnteresseerd in de muziekbranche of heb je altijd al eens willen weten hoe het is om achter de draaitafel te staan?

Voor iedereen die van dance houdt en deze wereld wil leren kennen heeft Armada Music nu dé workshop. Er zijn drie soorten workshops; voor dance-liefhebbers die willen ervaren hoe het is om achter de draaitafels te staan, dance-liefhebbers die al een beetje kunnen draaien maar hun skills willen verbeteren en voor iedereen die zich wil verdiepen in de muziekindustrie.

Beginners
Ben jij die persoon die vaak dance-feesten bezoekt en zich dan wel eens afvraagt hoe het zou zijn om achter die draaitafel te staan? Of ben je gewoon benieuwd of er in jou de nieuwe Armin schuilt? Dan is dit de perfecte workshop voor jou! Vooraf zal je via een filmpje worden toegesproken door Armin van Buuren. Vervolgens zal je met maximaal drie vrienden of andere dance-liefhebbers binnen 1.5 uur de grondtechnieken van het draaien leren. Tijdens de workshop zal de dj je kennis laten maken met de apparatuur en vertellen hoe een dance track is opgebouwd. Na wat mixen te hebben voorgedaan is er tijd om zelf achter de draaitafel te staan. Ervaar hoe het is om zelf dj te zijn en beleef de ultieme dance ‘lifestyle’ in de studio van Armada Music in Amsterdam! Na afloop ontvang je een cd naar keuze en een handleiding met praktische informatie over de draaitafels en dance-industrie. Op dinsdag, woensdag en donderdagavond worden er workshops gegeven van 18.30 tot 20.00 uur voor maximaal 4 personen per workshop.
Tijdsduur: 1,5 uur. Maximaal aantal personen aanwezig: 4 personen. Prijs: € 125 p.p.
Wil jij ná 1 augustus 2010 zo’n workshop volgen op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond? Schrijf je snel in door een mail te sturen naar charlaine@armadamusic.nl.

Gevorderden
Armada Music beschikt over elk type workshop. Zo ook voor de dance-liefhebber die al eens heeft gedraaid, maar zich hierin wil verbeteren en daarnaast verdiepen in de muziekindustrie. Er worden in Nederland genoeg workshops aangeboden die jou de fijne kneepjes van het draaien kunnen leren, maar geen enkele kan jou de ervaring en kennis overbrengen waarover Armada Music beschikt! In deze workshop krijg je met drie andere dance-liefhebbers 1.5 uur lang draailes van een professionele dj, werkzaam voor Armada Music. Na dit praktijkgedeelte volgt een theoriegedeelte dat je de algemene kennis over de muziekindustrie bijbrengt en je laat ontdekken hoe deze branche in elkaar steekt. Je sluit de workshop af met een handleiding vol praktische tips en uitleg. De handleiding bevat bovendien de informatie die je tijdens de workshop hebt geleerd, zodat het kan dienen als een goede basis voor jou als beginnende dj! Deze workshop wordt gegeven op maandag- en vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in de studio van Armada Music in Amsterdam. Per workshop zijn maximaal 4 personen aanwezig, dus schrijf je snel in!
Tijdsduur: 3 uur. Maximaal aantal personen aanwezig: 4 personen. Prijs: € 175 p.p.
Wil jij ná 1 augustus 2010 de workshop volgen op maandag- of vrijdagavond? Schrijf je snel in door een mail te sturen naar charlaine@armadamusic.nl.

Muziekindustrie
We leven in een digitale maatschappij waarin internet de hoofdrol speelt. Internet maakt alle bestanden toegankelijk voor iedereen, waar en wanneer je maar wilt. Dit kan voor een muziekmaatschappij een positieve of negatieve ontwikkeling zijn. Armada Music heeft deze ontwikkelingen omgebogen naar iets positiefs en loopt met het gebruik van digitale media in het promotie- en distributiebeleid ruim voor op andere muziekmaatschappijen. Met Nederlands best bekeken YouTube-kanaal en prijzen voor ‘Best Podcast’ en ‘Best Global Dance Label’ op de International Dance Music Awards in Miami is Armada Music dé koploper binnen de muziekindustrie. Deze kennis en ervaring wil Armada Music graag delen met dance-liefhebbers die de muziekindustrie willen leren kennen. Ben jij op zoek naar een workshop waardoor jij inzicht krijgt in de inkomsten van een dj, hoe producties internationaal worden verspreidt en hoe jij jouw muziek het beste kunt promoten? Dan is deze workshop de perfecte basis! Je krijgt inzicht in de verspreiding van de inkomsten door Buma/Stemra, hoe muziekmaatschappijen hun gecontracteerde dj’s betalen en met welke trends en ontwikkelingen je als beginnende dj rekening moet houden om je werken uit brengen. Daarnaast is deze workshop ook zeer interessant voor personen die graag binnen de muziekbranche willen werken, maar geen affectie hebben met het draaien zelf. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagvond wordt deze workshop gegeven voor maximaal 6 personen op het kantoor van Armada Music in Amsterdam, van 20.30 tot 22.30 uur.
Tijdsduur: 2 uur. Maximaal aantal personen aanwezig: 6 personen. Prijs: € 100 p.p.
Wil jij ná 1 augustus 2010 een workshop volgen op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond? Schrijf je snel in door een mail te sturen naar charlaine@armadamusic.nl.

bron: http://www.armadamusic.com/news/2010/05/the-dj-school-powered-by-armada-music-dutch-only/