Unieke uitwisseling presentatoren TMF en FunX

25-05-2010 @ 18:00

Vanaf 1 juni starten TMF en FunX een uniek uitwisselingsproject met presentatoren. Vier weken lang zijn de TMF vj's Veronica en Tess te beluisteren in de ochtendshow Start samen met Fernando. Komende week bijt Veronica de spits af, de week daarna wordt Fernando in Start bijgestaan door vj Tess. Daarnaast is Fernando wekelijks te zien als side-kick in het TMF programma Kijk Dit Nou. Ook presenteert hij TMF Pure en in TMF Serveert kondigt hij zijn vijf favoriete tracks aan voor de kijker van de televisiezender.    
De samenwerking tussen FunX en TMF  komt niet uit de lucht vallen. De drie presentatoren hebben eerder al met elkaar kennis gemaakt. Tess was te gast bij Fernando in de studio en dit bleek zo leuk dat een herhaling onvermijdelijk was. Zowel de meiden van TMF als Fernando zijn dagelijks bezig met de ins en outs van de muziekindustrie. In deze weken laten ze zien dat ze zich thuis voelen op zowel tv als radio.

Veronica: “Wat veel mensen niet weten is dat ik iedere dag wakker wordt met Fernando. Maar dan natuurlijk in de auto op de radio! Nu krijg ik zelf de kans Nederland wakker te maken. Dat geeft natuurlijk een kick! Laten we hopen dat de mensen net zo blij worden van mij, als ik van Fernando!

Tess: “Super vet dat we als side-kick bij Fernando mogen aanschuiven! Toen ik eerder met hem in de studio zat was het erg gezellig en ik kijk dan ook enorm uit naar onze nieuwe samenwerking!

Fernando over de samenwerking: “Ik heb ontzettend veel zin om Start met de dames van TMF te presenteren. Het wordt een unieke uitwisseling van televisie en radio. Met de passie van Veronica, het enthousiasme van Tess en mijn drive voor muziek wordt het zoetigheid voor je oren én ogen!

http://www.funx.info