A Silent Express voorprogramma Kane op Java eiland!

25-05-2010 @ 17:57

A Silent Express, onlangs gekroond tot Serious Talent van 3FM, is het voorprogramma van Kane op het Java eiland op vrijdag 18 juni in Amsterdam. Dit heeft de organisatie van het evenement bekendgemaakt.

A Silent Express scoort direct een megahit met hun debuutsingle 'Will I Be Around' nadat zij zijn toegetreden tot het rijtje Serious Talents van 3FM. De band staat aan het begin van haar carrière en mag nu al als één van de grote verrassingen van 2010 worden gezien.  Reden genoeg voor Kane om de band als support te vragen voor, zoals zij zeggen, 'Het concert van het jaar'.

Als afsluiter van het evenement op Java eiland is gekozen voor DJ Ronald Molendijk. Ronald en Kane traden al eerder samen op tijdens de shows van Kane in Ahoy in 2002. Daarnaast is Ronald verantwoordelijk voor een aantal remixen van de band. Dat Kane en dance goed samen gaan is eerder gebleken. Kane reisde in 2003 met meerdere DJ's langs de grote Nederlandse poppodia en DJ Tiesto's remix van 'Rain Down On Me' behaalde een #1 positionering  in zowel België als Nederland.

Met A Silent Express en DJ Ronald Molendijk is het programma van het concert van Kane op het Java eiland op 18 juni compleet. Voor het evenement zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.   

Programma: Kane, A Silent Express, DJ Ronald Molendijk
18 JUNI - JAVA EILAND, AMSTERDAM
Deuren open vanaf 18:00u  | Aanvang concert: 19:30u
Prijs: € 35,-

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketservice, Free Record Shop en de
bekende voorverkoopadressen, 0900-3001250 (45cpm), www.ticketservice.nl