MUSE MAAKT LEADSINGLE VOOR THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE

21-05-2010 @ 16:16

Op 4 juni a.s. zal de soundtrack verschijnen van The Twilight Saga: Eclipse. Eerste single van de soundtrack is Neutron Star Collision (Love is Forever) van Muse. De single is 17 mei in premiere gegaan op 3FM en is exclusief geschreven voor de soundtrack. Binnen één dag stond de single op #2 in de iTunes single lijst.  Clip

Eclipse is het derde deel van The Twilight Saga, de romanserie geschreven door Stephenie Meyer. Twilight en New Moon zijn de delen die voorafgingen. De tracklisting van de soundtrack is lang geheim gebleven. Pas vorige week werd de tracklisting bekend gemaakt en werd bekend dat de leadtrack van Muse is. Naast de single van Muse bevat de soundtrack een indrukwekkende tracklisting met onder meer exclusieve tracks van The Dead Weather, Vampire Weekend, Beck en Florence + The Machine. Alle tracks zijn exclusief geschreven voor deze soundtrack.

Tracklisting OST – The Twilight Saga: ECLIPSE
01. Metric—“Eclipse (All Yours)”
02. Muse—“Neutron Star Collision (Love is Forever)”
03. The Bravery—“Ours”
04. Florence + The Machine—“Heavy In Your Arms”
05. Sia—“My Love”
06. Fanfarlo—“Atlas”
07. The Black Keys—“Chop And Change”
08. The Dead Weather—“Rolling In On A Burning Tire”
09. Beck and Bat For Lashes—“Let’s Get Lost”
10. Vampire Weekend—“Jonathan Low”
11. UNKLE—“With You In My Head” (feat. The Black Angels)
12. Eastern Conference Champions—“A Million Miles An Hour”
13. Band of Horses—“Life On Earth”
14. Cee Lo Green—“What Part of Forever”
15. Howard Shore—“Jacob’s Theme”

Op 19 juni a.s. staat Muse in het Goffertpark, Nijmegen. Hun album The Resistance, dat vorig jaar september uitkwam, kwam na release direct binnen op #1. In november stond Muse in een uitverkocht Ahoy en ontvingen daar een gouden award voor dit album.
 
The Twilight Saga: Eclipse zal vanaf 30 juni a.s. in de Nederlanse bioscopen gaan draaien. In de film moet Bella Swan (Kristen Stewart) een definitieve keuze maken tussen haar liefde voor vampier Edward (Robert Pattinson) en haar vriendschap met Jacob (Taylor Lautner) in de wetenschap dat haar besluit de eeuwenoude vete tussen vampieren en weervolven weer kan doen oplaaien. Bekijk hier de trailer .
 
Album: The Twilight Saga: Eclipse OST
Release: 4 juni 2010
warner music

www.eclipsesoundtrack.com
www.twilightsaga.nl