Dit jaar vier keer Sneakerz MUZIK bij BLM9 aan zee: Kick-Off Party 13 mei

10-05-2010 @ 16:16

Houseconcept Sneakerz MUZIK keert terug naar Bloemendaal! Dit strandseizoen staan er vier spetterende edities op het programma, te beginnen met de Kick-Off Party op Hemelvaartsdag: donderdag 13 mei. Van 's middags vier uur tot middernacht hoor je de heetste house bij Beachclub BLM9, met dank aan een veelbelovende artiestenlijst: Funkerman, Bingo Players, Skitzofrenix, René Amesz, Carl Tricks, Yasmin Le Bon, Sandro Silva en MC Yanto. Gratis entree tot 18.00 uur! Daarna betaal je een tientje aan de deur - of 7,50 euro in de voorverkoop.

Sinds de opening van BLM9 in 2005 is Sneakerz onlosmakelijk met de locatie verbonden. Waar het concept in de clubs al een sterke opkomst had gemaakt, steeg de populariteit via de wekelijkse strandedities in Bloemendaal naar ongekende hoogte. De mix van de trendsettende Sneakerz artiesten met het zomerse BLM9 bleek een gouden combinatie! Vorig strandseizoen zette Sneakerz een stapje terug om ruimte te bieden aan Sneakerz MUZIK - de evenemententak van het gelijknamige muzieklabel - en andere concepten. Die lijn wordt deze zomer doorgetrokken. Fans moeten het doen met slechts een viertal Sneakerz MUZIK feesten; maar wel vier exclusieve, spraakmakende edities! De Kick-Off is op donderdag 13 mei. Sneakerz MUZIK keert vervolgens terug op zaterdag 12 juni, zaterdag 10 juli en zondag 5 september.

Kick-Off Party: extra sterke line-up
Een openingsfeest vraagt om een speciale programmering en dat is dan ook precies wat het publiek krijgt voorgeschoteld. Voor 13 mei heeft Sneakerz MUZIK een aantal zeer ervaren artiesten in huis gehaald, te beginnen met Funkerman. Het volgen van zijn muzikale carrière blijft interessant aangezien hij in de studio nooit stilzit. De laatste maanden heeft hij zich vooral toegelegd op het maken van remixen, iets dat hij niet voor de minsten doet. Nummers van Marco V, Fedde le Grand, Kaskade, Mastiksoul, Till West & DJ Delicious en de clubhit 'Born Again' van Ricky L. zijn door Funkerman in een fris nieuw jasje gestoken. Grote kans dat hij met deze versies de Sneakerz MUZIK menigte gek draait.

Iemand die het begrip house een creatieve invulling geeft, is de eigenzinnige dj/producer René Amesz. Onlangs bewees René opnieuw zijn kracht met zijn funky remix 'Back & Forth' van Fedde le Grand, die hij op 13 mei zeker in zijn set verwerkt. Tevens is dat het ideale moment om zijn meest recente track 'Coriander' in de strijd te gooien, zijn eerste officiële release op het Sneakerz MUZIK label. Hetzelfde geldt voor de Bingo Players, die na het succes van het grijsgedraaide 'Devotion' opnieuw floreren op het label met de opvolger: 'Tom's Diner'.

Meer pompende housesounds komen van Skitzofrenix, Carl Tricks en Yasmin Le Bon: drie multi-talenten die allen produceren op het Sneakerz MUZIK label en via downloadportals als Beatport op internationaal niveau tracks uitbrengen. Terecht dus dat ze regelmatig in de line-up van Sneakerz MUZIK feesten te vinden zijn! Nieuwe aanwinst in de groep is Sandro Silva, een beloftevol producer die in 2009 blijk gaf van een groot retorisch talent door Tiësto's megahit 'Lethal Industry' te remixen. MC Yanto complementeert het gezelschap met zijn zoetgevooisde vocalen op Hemelvaartsdag aan zee. Voor meer informatie en voorverkoop zie: www.sneakerzmuzik.nl en www.blm9.nl.