NIEUWE SINGLE & VIDEOCLIP PETER BEENSE

07-05-2010 @ 12:22

De nieuwe single van de Amsterdamse volkszanger Peter Beense komt 7 mei uit. De vrolijke single is getiteld ‘Ga nu maar weg’. Het is de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Ga met me mee’ en gaat over een liefde waaraan niet toegegeven mag worden. De videoclip is nu te zien op www.cnrentertainment.nl

Met ruim 200 optredens per jaar behoort Peter Beense inmiddels tot één van de meest gevraagde zangers van ons land. Peter is landelijk bekend om zijn forse voorkomen en bekend van nummers als ‘Fiesta’ en ‘Partytime Let’s Go’.

Peter is een bewonderaar van André Hazes en heeft zijn eigen café, tegenover Café Bolle Jan. Alsof de drukke zanger en kroegeigenaar nog niet genoeg te doen heeft acteert hij ook in films als I love Dries, Honeyz en Bolletjes blues. Elke Amsterdammer kent de volkszanger als Ajax fan; hij was de eerste niet-voetballende artiest op de grasmat van de Amsterdam Arena en treedt daar nu nog regelmatig op.
Ter promotie van de nieuwe single zal Peter Beense de komende periode veelvuldig te horen zijn op de diverse radiostations. Ook staan er diverse TV optredens op het programma, waaronder Hart voor Muziek.

Ga nu maar weg’ is vanaf 7 mei verkrijgbaar in de muziekwinkels en via de downloadshops.

In het najaar van 2010 komt het nieuwe album van Peter Beense uit via CNR Entertainment. Ga voor het laatste nieuws over Peter Beense en de agenda naar www.peterbeense.nl (website wordt binnenkort geheel vernieuwd!)