Hardcore diva Korsakoff viert 'Pink Noise' album release!

25-04-2010 @ 12:49

Ook als je geen hardcore fanaat bent is de kans groot dat je DJ Korsakoff kent. Deze oogverblindende schoonheid is het bewijs dat ook vrouwen het goed doen in een door mannen gedomineerde DJ scene. Ze heeft de afgelopen jaren respect afgedwongen met haar typische ‘Korsakoff’ producties als ‘Never surrender’, ‘My Empty Bottle’ en ‘Still Wasted’ en verpletterende deejay sets op evenementen als ‘Masters of Hardcore’, ‘Mayday’ en ‘Defqon’. Ondanks een propvolle internationale agenda, optredens in tv-shows, interviews en reportages in diverse media en het runnen van haar goedlopende sieradenlijn ‘K-Jewels’, had Korsakoff gelukkig ook nog tijd om in de studio aan haar eigen album ‘Pink Noise’ te werken. Vanaf vrijdag 23 april is haar derde artiestenalbum in alle muziekwinkels en via de bekende digitale portals verkrijgbaar.
 
Het succes van Korsakoff kwam in 2004, toen zij en DJ Outblast de hardcore classic ‘Unleash The Beast’ produceerden. De single werd de meest gewilde en gevraagde videoclip ooit op muziekzender The Box. Haar spraakmakende fotoshoot in FHM magazine maakte de buzz compleet en zette haar als DJ definitief op de kaart. Tegenwoordig is Korsakoff één van de grootste namen in de hardcore scene en maakt ze indruk met haar DJ vaardigheden en schoonheid op grote evenementen in binnen- en buitenland.
 
Het derde Korsakoff album gaat verder waar haar vorige album eindigde. Met die typisch euforische diepe feel als solide basis is 'Pink Noise' de reflectie van de nieuwe Korsakoff sound. Op het album staan unieke remixen en tracks samen met o.a. collega’s The Viper, Day-Mar en Outblast. Om dit alles gepast te presenteren zal de Nederlandse ambassadrice van hardcore op zaterdag 24 april haar album ‘Pink Noise’ presenteren in de Matrixx. Korsakoff heeft speciaal voor deze avond een aantal zeer gewaardeerde collega’s, zoals Angerfist (live), Outblast, Darkraver en Lady Dana, uitgenodigd om het spektakel compleet te maken.

www.djkorsakoff.com .