HAMEL ONTVANGT PLATINA AWARD voor het album Nobody's Tune

24-04-2010 @ 15:49

21 april jl. werd Wouter Hamel live tijdens de radioshow van GIEL op 3FM verrast met een Platina Award voor zijn album Nobody’s Tune. Om 7.45u stond producer Benny Sings samen met een 3FM reporter voor de deur om Wouter de award uit te reiken. Ook zijn bandleden waren aanwezig om Wouter te verrassen, maar zij werden op hun beurt weer verrast met een eigen Platina Award.
Momenteel is Wouter in Nederland nog bezig met zijn theatertour ter gelegenheid van de release van de internationale editie van Nobody's Tune in Nederland en België. Een speciale uitvoering van het album dat in mei in de meeste landen in de winkel ligt en nu ook in Groot Brittannië en Zuid-Korea te koop is. Op de internationale editie van Nobody's Tune staan onder andere een aantal speciale live-opnames.

Don’t Ask
Omdat Don’t Ask in sommige landen als nieuwe single is uitgebracht is er ook een nieuwe videoclip gemaakt. De video toont een familie in de jaren ‘50/’60, een zogenaamde ‘nuclear family’. De clip is in Nederland al op TMF, MTV en MTV Brand New te zien en is nu ook te vinden in de TMF Superchart.

Kijk hier naar de video :
 
Laatste theater shows
28-04 De Kleine Komedie, Amsterdam (uitverkocht)
29-04 De Kleine Komedie, Amsterdam (uitverkocht)
 
www.doxrecords.com // www.hamelmusic.com