NIEUWE SINGLE VAN HELEMAAL HOLLANDS "BEN JE VERGETEN"

16-04-2010 @ 10:38

Helemaal Hollands trapte 2010 af met hun feesthit ‘De Ober’. Nu is het tijd voor de opvolger, getiteld ‘Ben je vergeten’. Het duo hoopt met deze single heel Nederland aan het meedeinen te krijgen!

Carlo en Leo zijn Helemaal Hollands; twee heren bekend van hun gekleurde jasjes en hun wervelende optredens die altijd één groot feest van herkenning zijn. Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, op een avond kunnen wel meer dan 60 verschillende hits voorbij komen.

Met de single ‘De Ober’ behaalden Carlo en Leo begin dit jaar hun eerste Top 10 hit. De single werd zeer goed opgepakt door de diverse radiozenders. Het nummer deed het in het bijzonder goed tijdens carnaval, zo werd ‘De Ober’ bijvoorbeeld Carnavalskneiter van 2010 bij RadioNL.
De verwachting is dat ‘Ben je vergeten’ het succes van ‘De Ober’ minstens evenaart. De eerste reacties vanuit zowel fans als media zijn zeer positief. De videoclip voor ‘Ben je vergeten’ is nu te zien op de website van Helemaal Hollands. De clip is opgenomen in Rotterdam, de thuisbasis van de heren, en laat dan ook wat typisch Rotterdamse tafereeltjes zien.

Ben je vergeten’ is vanaf 16 april verkrijgbaar, zowel in de muziekwinkels als in de downloadshops.
http://www.megamediamagazine.nl//news/448329

Ga voor het laatste nieuws over Helemaal Hollands en de agenda naar www.helemaalhollands.nl