PROGRAMMA BOSPOP 2010 COMPLEET

14-04-2010 @ 22:03

Met de bevestiging van de laatste vijf namen is het programma van Bospop 2010 compleet. Behalve de al eerder aangekondigde namen zoals John Fogerty en Toto maken ook Michael Schenker Group, Uriah Heep, The 1.90's, The New Shining en Texas Hippie Coalition hun opwachting in Weert. Het Bospop festival vindt dit jaar plaats op 10 en 11 juli. De kaartverkoop is reeds gestart.

De Michael Schenker Group is een Duitse hardrock band geformeerd rond de voormalig Scorpions en UFO gitarist Michael Schenker. Herenigd met originele zanger Gary Barden liet hij tijdens zijn laatste Nederlandse concerten in 2008 helemaal terug te zijn. De Engelse rock band Uriah Heep is natuurlijk bekend van de rock classics als Return to fantasy, July Morning en Easy Living maar liet met haar laatste album "Wake the Sleeper" en de concerten eerder deze week horen na meer dan 40 jaar nog steeds niets aan kwaliteit te hebben ingeboet.

Bospop vindt dit jaar voor het eerst plaats op een nieuw terrein op een steenworp afstand van het oude terrein. Het programma speelt zich af gedurende twee dagen, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Behalve de muziek is er op Bospop ook een gezellige festivalcamping te vinden en een sfeervolle festivalmarkt. Bospop geldt als een heerlijk uitstapje, met een breed scala aan artiesten, voor ieder wat wils. Op de website www.bospop.nl is alle informatie te vinden over de bands, de kampeermogelijkheden en de geschiedenis van het festival.

Stichting Bospop en Mojo Concerts presenteren:
BOSPOP2010
Zaterdag 10 juli: John Fogerty, Heather Nova, Crosby, Stills & Nash, Southside Johnny & the Asbury Jukes, The Cranberries, The Hoax, De Dijk, Jason Ricci & New Blood, Saybia, Cuby + Blizzards, Jimmie Vaughan, Guy Forsyth & band, The New Shining, Freestroke
Zondag 11 juli: Toto, Uriah Heep, Billy Idol, Dweezil Zappa plays Zappa, Status Quo, Taylor Hawkins & the Coattail Riders, Twisted Sister, Ray Manzarek & Robbie Krieger of the Doors, Michael Schenker Group, Texas Hippie Coalotion, Anvil, Nicolie Fermie, The 1.90’s

Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2010
Evenemententerrein Weert Noord
Entree Dagkaart zaterdag 10 juli: € 69 (excl. servicekosten) / Dagkassa: € 75
Entree Dagkaart zondag 11 juli: € 69 (excl. servicekosten) / Dagkassa: € 75
Entree 2-Dagenkaart: € 120 (excl. servicekosten) / Géén dagkassa voor 2-Dagenkaarten
Deuren open op zaterdag 10.30, zondag 11.00 uur
Aanvang programma op zaterdag 11.15, zondag 11.45 uuree: € prijs (excl. servicekosten)

Kaartverkoop via: www.bospop.nl