DOMMELSCH LIVE38 IN EINDHOVEN MET CARO EMERALD EN ALAIN CLARK

12-03-2010 @ 17:59

Op vrijdag 19 maart is het weer tijd voor Dommelsch Live38.
Caro Emerald en Alain Clark verzorgen een uniek gastoptreden in De Effenaar in Eindhoven onder begeleiding van Evers Slaat Door - de band van Radio 538 DJ Edwin Evers. Toegangskaarten zijn vanaf 15 maart te winnen bij ‘Evers Staat Op’ en via dommelschlive38.nl. Radio 538 organiseert in samenwerking met Dommelsch iedere twee maanden een Dommelsch Live38 concert.

Caroline de Leeuw, beter bekend onder haar artiestennaam Caro Emerald,  is een Nederlandse zangeres. Zij studeerde zang en jazz aan het conservatorium. In de zomer van 2009 kwam haar eerste single ‘Back It Up’ uit, haar tweede single ‘A Night Like This’ stond geruime tijd hoog genoteerd in de hitlijsten en is bovendien te horen in een tv-commercial van een drankmerk. Alain Clark betreedt al wat langer de hitlijsten met nummers als ‘This Ain’t Gonna Work’, ‘Father & Friend’, het nummer wat hij samen met zijn vader zong, ‘Blow me Away’, ‘Fell in Love’ en ‘Hold On’.

Edwin Evers is vooral bekend als DJ van het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio. Maar hij is niet alleen op de radio bezig met muziek. Edwin drumt in zijn eigen band Evers Slaat Door. Een aantal jaren geleden is het idee voor Live38 ontstaan,  een intiem miniconcert van Evers Slaat Door met gastoptredens van bekende artiesten zoals René Froger, Alain Clark, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Paul de Leeuw en Pascal Jakobsen van Bløf. De concerten vinden plaats op Dommelsch locaties verspreid over het hele land.

www.dommelschlive38.nl