DEBUUTALBUM WANT WANT UITGESTELD, DRUMMER HERSTELLENDE

12-03-2010 @ 17:55

Het debuutalbum Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben van Want Want zal niet op 26 maart, maar op 30 april uitkomen. De plotselinge ziekenhuisopname van drummer Adrian heeft de band dit doen besluiten.

Want Want: ‘Natuurlijk willen wij liever dat ons debuut Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben vandaag uitkomt dan morgen. Maar helaas, we moeten iets langer wachten dan gepland. Tegen Koninginnedag is onze drumheld Adrian volledig hersteld na een chirurgisch verwijderen van 40 cm vieze dunne darm en een melkpak aan pus. Dat vond hij geen pretje, dat gesnij, maar hij komt er bovenop! Om de tijd te vullen zijn we heel wat van plan. Vrijdag 12 maart spelen we akoestisch met z’n allen in Speakers, Delft als voorprogramma van The Madd. Daar zal Adrian schudden op zijn schudei zoals ‘ie nog nooit op een schudei geschud heeft.
De releaseparty die de band deze maand zou geven in ’t Ukien te Kampen gaat niet door. Meer nieuws over een vervangende datum volgt.  De band zit ondertussen niet stil, houd dus de Twitter, Hyves en Facebook in de gaten.
Voor meer info: www.wantwant.nl