FAITHLESS OP VRIJDAG 2 JULI LIVE AT WESTERPARK

02-03-2010 @ 16:01

Op vrijdag 2 juli geeft Faithless een concert in het Westerpark in Amsterdam. Dit openluchtconcert maakt onderdeel uit van de serie concerten die Mojo Concerts deze zomer voor de vierde keer organiseert in Cultuurpark Westergasfabriek onder de naam Live at Westerpark.  

Vorige week werd al bekend dat Faithless in mei een concert geeft in Paradiso in Amsterdam. Dit concert was binnen 10 minuten uitverkocht. Gelukkig komt de Britse dance-formatie deze zomer nogmaals terug naar de hoofdstad voor een zomers openluchtconcert in het Westerpark.

Het is alweer drie jaar geleden dat de charismatische rapper/zanger Maxi Jazz, dj/toetsenist Sister Bliss en producer Rollo Armstrong in Nederland op het podium stonden. In mei van dit jaar verschijnt het nieuwste studioalbum van Faithless, waarvan 'Not Going Home' de eerste single is.

Faithless is zeer succesvol in diverse grote en kleinere concertzalen, maar in de openlucht komt de formatie pas echt tot zijn recht. Midden jaren negentig waren ze een van de eerste dance-acts die ook op popfestivals wisten te scoren. Met performances van bekende nummers als 'God is a DJ', 'Insomnia', 'I Want More' en 'We Come One' staat Faithless immer garant voor een energieke live show.

FAITHLESS
+ support act
Vrijdag 2 juli 2010
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: € 45 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur