EXTRA SHOW SNOW PATROL IN DE VERKOOP

12-02-2010 @ 11:46

Wegens groot succes geeft Snow Patrol een extra concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam op dinsdag 1 juni. Het concert op 31 mei was binnen 5 minuten uitverkocht.

Afgelopen jaar was een goed jaar voor de half Schotse en half Ierse band. Naast het afsluiten van de 40e editie van Pinkpop stond het vijftal ook in het voorprogramma van de twee uitverkochte U2 concerten in de Amsterdam ArenA. Daarnaast bracht Snow Patrol afgelopen november na 6 studioalbums hun eerste compilatie album 'Up To Now' uit. Dit album is een verzameling van 15 jaar Snow Patrol en bevat zowel oude als nieuwe nummers. De eerste single van dit album 'Just Say Yes' staat sinds november op nummer 1 in de Nederlandse airplaylijst. De nieuwe single van 'Up To Now' is 'Run'. Het album heeft ondertussen ook al de gouden status behaald.

Zanger Gary Lightbody richt in 1994 de band Snow Patrol op in Schotland. Sinds die tijd heeft de band al verschillende awards gewonnen zoals onder andere die van 'Beste Ierse band'. Van de laatste vier platen die Snow Patrol uitbracht, zoals onder andere ‘Chasing Cars’ en ‘Shut Your Eyes’ zijn ondertussen al meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. De laatste keer dat Snow Patrol een eigen concert gaf in Nederland is drie jaar geleden in een uitverkochte Heineken Music Hall.
 
SNOW PATROL
Maandag 31 mei 2010 UITVERKOCHT
Dinsdag 1 juni 2010 EXTRA SHOW
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 47,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur