RAY & ANITA IN DA NAME OF LOVE - WORLDTOUR

04-02-2010 @ 13:26

Op 28 januari ging de videoclip van "In da name of love" van Ray & Anita in première op RTL 4 in het tv programma RTL Boulevard.
Nederland heeft de primeur gekregen van de single die dit kwartaal internationaal zal verschijnen in minimaal 15 landen.

15e Top 10 hit een feit!
Hit na hit scoorden Ray & Anita in de jaren ’90 onder de naam 2 Unlimited. Ze verkochten wereldwijd meer dan 20 miljoen albums en 50 miljoen compilaties. Daarmee zijn Ray & Anita nog steeds de meest succesvolle Nederlands-Belgische popact uit de geschiedenis. Na 14 jaar besluit het duo tot een reünie onder de naam Ray & Anita en scoren met hun comeback single "In da name of Love" een Dance Smash op Radio 538 en Top 10 hit in de nationale hitlijsten. De single staat inmiddels op #4 in de Top 100, #9 in de Top 40 en #1 in de Dutch Dance Top 30.

Ray & Anita verrassing van Amstel Live!
De Vrienden van Amstel Live startte dit jaar met een spetterend verrassings-optreden van Ray & Anita die voor het eerst in Nederland optraden met een live band! De voormalige leden van 2 Unlimited speelden in no time de zaal plat met bekende hits als No Limit en Twilight Zone. Hiermee legden zij de basis voor een zinderende concertserie van 7 uitverkochte avonden met tal van Nederlandse topsterren. Onder hen Nick & Simon, Jan Smit, VanVelzen, Kane en Goede Doel. De registratie is 3 februari uitgezonden om 20.30 uur bij de NPS.

Milk Inc vs Ray & Anita in Sportpaleis Belgie
In april 2009 waren 44.000 bezoekers getuige van het unieke reünieconcert van Ray & Anita in de Ethias Arena te Hasselt (België). In oktober 2009 doen Ray & Anita daar nog een schepje bovenop door voor het eerst in de historie van de act op te treden met een liveband. Voor 100.000 bezoekers gaf het duo een serie gastoptredens in het Sportpaleis Antwerpen tijdens Milk Inc Blackout, met een compilatie van wereldhits als Twilight Zone, Jump for Joy en No Limit. De registratie van dit optreden is te bekijken via YouTube.com/jump-for-joy!

Top 40 Decennium Award voor 2 Unlimited!
Tijdens de lancering afgelopen zomer van de website Top40.nl werden Ray & Anita onderscheiden met de Top 40 Decennium Award omdat 2 Unlimited in de jaren negentig de meest succesvolle Nederlands act was in de hitlijsten. Op initiatief van Busby Media staan Ray Slijngaard & Anita Doth voor het eerst sinds 1996 weer samen het podium, allereerst op 11 april tijdens het festival I Love The 90's - The Party in het Belgische Hasselt. Hun eerste Nederlandse optreden vond plaats tijdens 538 Koninginnedag op het Museumplein te Amsterdam.

I Love The 90's - The Party 2 x uitverkocht!
Dertien jaar na hun split slaagt de organisatie van het ‘I love the 90’s' evenement erin de originele bandleden van het legendarische 2 Unlimited, Anita Doth en Ray Slijngaard, te herenigen! Bijna twee weken voor het evenement is "I Love The 90's - The Party" volledig uitverkocht! 44.000 bezoekers schrijven op 11 en 12 april 2009 geschiedenis in de Ethias Arena tijdens de grootste party van Belgie met als primeur een exclusief reunieconcert van Ray & Anita. De eerstvolgende editie van I Love The 90's vindt plaats op zaterdag 10 april 2010 in Ethias Arena!
    
Op 14 februari verschijnt via Busby Media de presentatie voor de internationale tour via: www.indanameoflove.com

Busby Media is een creatieve en dynamische organisatie die haar activiteiten richt op het verzorgen van management en het ontwikkelen & produceren van crossmediale concepten binnen de media- en entertainmentindustrie. Busby Media verzorgt op exclusieve basis het projectmanagement en de boekingen voor de internationale concertreeks van Ray & Anita!