TESSA SLUIT JAAR GOED AF MET KERSTSINGLE EN START 2010 MET SINGLE 'LIPSTICK'

31-12-2010 @ 16:19

Zangeres Tessa weet het jaar goed af te sluiten; haar Kerstsingle ‘Christmas Eve’ wist als enige Nederlandse (originele) single een plaats te bemachtigen in de Kerstvideo Top 10 van muziekzender TMF. Tessa’s jaar begint ook goed met de release van haar langverwachte nieuwe single ‘Lipstick’ in januari.

Tessa sluit haar jaar succesvol af; de clip bij Tessa’s nummer ‘Christmas Eve’ staat op de 10e plaats van de Kerstvideoclip Top 10 van de populaire muziekzender TMF. De ‘So You Wanne Be A Popstar’ finaliste scoorde vorige jaar ook al een dikke Kersthit met de dubbele A kant single ‘Christmas Eve’ en ‘Everybody’s Happy’. Beide Kerstsingles waren rondom de Kerst  ook te horen bij o.a. Q-Music, vele regionale zenders, de clip was te zien bij o.a. TMF, Nickelodeon en Nederland 1. De Nederlandse act Brand New Stars staat overigens op #6 in deze lijst, maar zij voegden enkel een nieuwe videoclip toe aan het bestaande nummer ‘Last Christmas’ van de groep Wham.

Het nieuwe jaar zal Tessa ook goed beginnen met een nieuwe uptempo single, genaamd ‘Lipstick’. Als bonus track is er voor de prachtige ballade ‘This is it’ gekozen, een door Tessa zelf geschreven nummer.  De single zal vanaf 29 januari verkrijgbaar zijn, de videoclip zal vanaf dan ook zeker te zien zijn op de clipzenders en de muziekprogramma’s. Tessa zal rondom de release vele radio en tv programma’s bezoeken ter promotie van haar nieuwe single.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over Tessa kunt u terecht op: www.tessa-sunniva.nl en www.tessa-sunniva.hyves.nl.