MOJO GAAT VERDER MET SYMPHONICA IN ROSSO

21-12-2009 @ 19:02

Mojo Concerts heeft een principe overeenkomst over Symphonica in Rosso gesloten met de curator van The Entertainment Group, Jan Padberg van Holland Van Gijzen en Notarissen te Amsterdam. Het gaat om de aankoop van het concept, domeinnamen, merken, de merchandise en de rekwisieten van Symphonica in Rosso. De komende dagen wordt deze transactie verder uitgewerkt. Zojuist is dit door de curator bekend gemaakt.

Mojo had eerder dit jaar de Symphonica in Rosso concerten tijdelijk overgenomen om ervoor te zorgen dat het publiek, ondanks het faillissement van The Entertainment Group, toch kon genieten van de Symphonica in Rosso concerten met Diana Ross. Het organiseren van deze concerten is zo goed bevallen dat Mojo Concerts BV afgelopen week dan ook besloten heeft om een bod uit te brengen op het Symphonica in Rosso concept.

Bij Symphonica in Rosso wordt veel aandacht besteedt aan het productionele gedeelte van de shows. Een groots podium, kwalitatieve visuals, speciale effecten, een spectaculaire licht- en geluidshow en niet te vergeten de kleur rood zijn kenmerken van de Symphonica in Rosso concerten. Ieder jaar wordt er één artiest in de spotlight gezet. Zo werden eerder al Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie en Diana Ross begeleidt door het 40-koppige, symphonisch Symphonica in Rosso orkest onder de bezielende leiding van Guido Dieteren.

Voor de nieuwe Symphonica in Rosso concerten gaat Mojo Concerts op zoek naar strategische partners. Meer nieuws over de vijfde editie van Symphonica in Rosso wordt binnenkort bekend gemaakt. Mojo Concerts gaat tevens onderzoeken welke creatieve mogelijkheden het concept verder kan bieden. De komende maanden wordt er al bekeken welke (inter)nationale artiesten kunnen gaan optreden bij Symphonica in Rosso 2010.

Mojo Concerts is zéér verheugd Symphonica in Rosso verder uit te kunnen bouwen en ontwikkelen.