René Shuman & Angel-Eye trouwen op Hawaii

19-12-2009 @ 14:02

18 December hebben René Shuman & Angel-Eye bekendgemaakt dat ze binnenkort trouwen op Hawaii. Ze zullen dan officieel als Mr. & Mrs. Rock’n Roll door het leven gaan.
Op het betoverende eiland Hawaii zullen René Shuman & Angel-Eye elkaar het ja-woord geven. Vorig jaar vroeg René zijn muzikale partner en vriendin ten huwelijk in de romantische grotten van Valkenburg aan de Geul. In februari zal het stel met een TV-ploeg afreizen naar Hawaii. Ze zullen daar een TV-programma opnemen en ook in het huwelijksbootje stappen. Het muzikale duo trouwt op 14 februari, Valentijnsdag.

René & Angel-Eye leerden elkaar in 2000 kennen en vormen sinds 2003 het duo René Shuman & Angel-Eye. De decembermaand is een speciale tijd voor het duo. Vorige jaren gaven ze een kersttour voor meer dan 30.000 fans en was er een gouden plaat met de single Everyday Christmas. Ook dit jaar zullen Shuman & Angel-Eye op tweede kerstdag een optreden geven: “The X-mas Party of the Year!” op 26 december in Hilversum. Ook worden er op meerdere zenders tv-specials van hun kerst-DVD “Rockin’ around the Christmas tree” uitgezonden via o.a. TV Limburg, RTV Oost e.a.

http://www.always-online.tv/dream/

http://twitter.com/shuman_angeleye