JAVIER GUZMAN PRESENTEERT DE VERONICA COMEDY BOX

01-12-2009 @ 13:21

Vanaf woensdag 2 december ligt de ‘Veronica Comedy Box’ in de schappen. Op de box, bestaande uit drie 3 DVD’s, is het beste van Veronica’s Comedy Explosion opgenomen; de ‘Comedy Explosion Roadmovie’, ‘Javier Guzman Presenteert Comedy Explosion’ en ‘Live In Enschede’.

De Comedy Explosion ontstond begin jaren 90 en werd opgericht door Lewis Black. Ruim vijftien jaar later is de Comedy Explosion uitgegroeid tot hèt comedy collectief van Nederland met gevestigde namen en aanstormend talent! De thuisbasis van de Comedy Explosion is het Comedy Theater in de Nes in hartje Amsterdam. Elk weekend is er naar Brits voorbeeld stand-up te zien. Wie opvalt door zijn supervorm mag met de theater- en clubtour van de Comedy Explosion mee het land in. Grote festivals als Cameretten en het Leids Cabaret Festival werden meer dan eens gewonnen door het talent van de Comedy Explosion, and there’s more to come!

Sinds begin 2009 staat op maandagavond comedy centraal op de zender Veronica. De zender focust zich op comedy en trok daarvoor onder andere Javier Guzman aan. Na het vertonen van zijn voorstellingen mag hij zijn collega’s aanprijzen in het programma de Comedy Explosion. Als host van zijn deze show presenteert cabaretier Javier Guzman wekelijks vanuit het Comedy Theater in de Nes zijn collega’s van de Comedy Explosion.

Aan de Comedy Explosion werken o.a. mee: Adam Fields, Chris Silos, Dara Faizi, Fuad Hassen, Jasper Valstar, Javier Guzman, Jeroen Pater, Michael van Peel, Nabil Aoulad Ayad, Neville Raven, Patrick Meyer, Pien Ankerman, Riza Tisserand, Roel C. Verburg, Samba Schutte, Thomas Smith, Vincent Geers.

www.standupcomedy.nl of www.veronicatv.nl