RADIO 538 DJ EDWIN EVERS GAAT SLAPEN BIJ BLØF

23-11-2009 @ 14:13

EVERS STAAT OP’ LIVE VANUIT DE WOONKAMER VAN PASCAL JAKOBSEN
Het populaire ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ komt aanstaande vrijdag 27 november live vanuit de woonkamer van Paskal Jacobsen van Bløf. De Zeeuwse zanger heeft Edwin Evers en zijn sidekicks Rick en Niels uitgenodigd om van donderdag op vrijdag een nachtje in Middelburg te komen slapen. De heren presenteren op vrijdagochtend 27 november van 6.00 tot 10.00 uur in hun ochtendjas het programma ‘Evers Staat Op’.

Edwin, Niels en Rick gaan donderdagavond 26 november al richting het Zeeuwse Middelburg. Bløf verzorgt een avondvullend programma voor de heren en na afloop blijven ze slapen in Zeeland. Tijdens de uitzending de volgende ochtend treedt Bløf natuurlijk ook op.

Het is inmiddels bijna een traditie aan het worden, eerder logeerde het team van ‘Evers Staat Op’ namelijk al eens bij Frans Bauer in het Brabantse Fijnaart. Ook hebben ze al eens geslapen in het ouderlijk huis van Jan Smit in Volendam.

Evers Staat Op’ vanuit de woonkamer van Paskal Jacobsen van Bløf vrijdag 27 november van 6.00 tot 10.00 uur op Radio 538