Popstars-finalisten 2009 zingen medley in Het Feest van Sinterklaas

09-11-2009 @ 13:21

Afgelopen vrijdag 6 november werd duidelijk welke eerste tien Popstars-kandidaten zullen gaan strijden voor de titel ´Popstars 2009´. Maandag 9 november hebben SBS 6 en Mojo Concerts bekendgemaakt dat alle finalisten op zullen treden op Het Feest van Sinterklaas in Ahoy Rotterdam op 28 en 29 november. De Popstars-kandidaten zullen een bijzondere Michael Jackson medley ten gehore brengen.

In Popstars wordt de jacht geopend op de nieuwste popsensatie van 2009. Het Feest van Sinterklaas in Ahoy Rotterdam biedt een podium voor de Popstars finalisten om voor het eerst voor een groot publiek te performen.

Op 28 en 29 november vindt de 11de editie van Het Feest van Sinterklaas plaats in Ahoy Rotterdam.
Als eregast van dit spektakel ontvangt Sinterklaas naast de Popstars-finalisten ook andere populaire topartiesten. Zo maakt onder meer Kathleen (bekend van K3) haar opwachting. Zij bracht afgelopen zomer haar eerste solo single 'Zumba Yade' uit en komt speciaal voor Het Feest van Sinterklaas naar Nederland! Op vrijdag 4 december om 16.00 uur zendt SBS 6 een registratie uit van Het Feest van Sinterklaas.

Ernst & Bobbie zullen zoals altijd de presentatie verzorgen en zijn na 10 jaar nog onverminderd enthousiast. ´We hebben er weer bijzonder veel zin in. Deze editie van Het Feest van Sinterklaas wordt namelijk spectaculairder dan ooit! We gaan dit jaar de Sint op een wel heel bijzondere manier verrassen´, aldus Bobbie.

Het Feest van Sinterklaas
Zaterdag 28 en zondag 29 november 2009
Ahoy- Rotterdam
Entree: vanaf € 19,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: ochtendshow 10.00 uur, matinee 13.30 uur