Originele Franse Revue voor het eerst in Nederland

29-10-2009 @ 17:07

Grote veren, niets-verhullende kleding en spectaculaire dansen. 'La Grande Revue de Paris' is de typische Franse burleske revue en toerde al langs alle grote Franse steden: van Toulouse tot Nancy en van Montpellier tot Parijs. In november 2009 toert het extravagante gezelschap, bestaande uit zo'n vijfentwintig artiesten, langs de Nederlandse theaters. Op 19 november gaan zij in première in het Rai Theater in Amsterdam.

De Franse gastheer neemt het publiek mee naar de betoverende wereld van de Franse Revue. Een selectie van de beste zangers, dansers, acrobaten en illusionisten trakteren het publiek op een spectaculaire voorstelling vol adembenemende kostuums met duizenden veren, palletjes en strass en een fantastische mise en scène met een duizelingwekkend decor. De show bevat traditionele elementen, zoals de Can-Can, een groot corps de ballet en is een ode aan legendarische sterren als Maurice Chevalier, Mistinguett, Joséphine Baker, Edith Piaff en vele anderen.

'La Grande Revue de Paris' is een typische Franse Revue vol entertainment, glitter en glamour. Amusementstheater bestaande uit groots opgezette dans-, zang-, en variéténummers en lichtvoetige komische sketches.

Voor meer informatie en speeldata: www.attheater.nl