Within Temptation "An Acoustic Night At The Theatre"

23-10-2009 @ 12:10

In februari 2008 verpletterde Within Temptation Ahoy Rotterdam met haar legendarische en bombastische optreden met het Metropole Orkest onder de naam 'Black Symphony'. In november van hetzelfde jaar besloot de band het muzikaal gezien wat rustiger aan te pakken en de theaters in te gaan. Dit leidde tot een uitverkochte tour langs menig theater in Nederland en liet de band horen haar overweldigende nummers ook prachtig akoestisch te kunnen vertolken.
Sharon den Adel: "Het was een droom van mij om een andere kant van Within Temptation te laten zien. Het was fantastisch om te zien dat zowel onze fans als mensen die ons nog nooit live hadden gezien een geweldige tijd hadden.”
Het concert wat als CD zal worden uitgebracht is op 30 november 2008 in Eindhoven opgenomen. Naast de akoestische versies van Within Temptation klassiers als 'What Have You Done', 'Memories' en ‘Stand My Ground’ staat ook de gloednieuwe, nooit eerder uitgebrachte, studiotrack 'Utopia' op het album, wat een duet is met de Engelse singer/songwriter Chris Jones.

Within Temptation "An Acoustic Night At The Theatre"
Releasedate: 02.11.2009
Bestelnr CD: 88697589992
sony music

http://www.within-temptation.com/