De Opa's: Rollatorrockers slaan toe!

18-10-2009 @ 16:57

Rollatorrockers slaan toe! Samen zijn ze 300 jaar oud, hebben 200 jaar ervaring in het muziekmetier, bespelen meer dan 30 instrumenten en hebben 15 hits op hun naam staan waarvan er 5 met goud bekroond: De Opa’s.

Nadat ze onlangs in de krant de kop ‘Billen knijpen mag als grap’ lazen was dat het sein om er eens goed voor te gaan zitten. Instrumenten bij de hand en voor ze het wisten rolde er een hitwaardige compositie uit met de titel ‘Brommers Kieken’. Want De Opa’s wisten al jaren dat in de billen knijpen legaal was, alleen noemen ze het in Twente en in de Achterhoek brommers kieken.
De Opa’s zijn een stel ouwe veteranen uit de muziek die hun sporen al jaren hebben verdiend. Twee bekende Twentse muziekanten maken o.a deel uit van De Opa’s, Henk Bernhard en Wilfried Poorthuis (schreef teksten voor Respect veur Dialect, Mooi Wark, Boer Frans en Silvia Swart).

Samen met andere Rollatorrockers hebben ze een nieuwe spetterende act, waarvan de single ‘Brommers Kieken’ het eerste resultaat is. De première was onlangs in de bomvolle feesttent tijdens het Siepelrock festival, en afgaande op de reacties worden De Opa’s de nieuwe rollatorrock sensatie van Nederland.

De Opa's - Brommers Kieken
Release: 9 oktober 2009
cds single: BLPRSCD 81
Label: CD Hal
(cnr entertainment)