Mega Piraten Festijn Volendam heeft dubbele primeur

15-10-2009 @ 16:36

Het Mega Piratenfestijn dat op zaterdag 24 oktober plaatsvindt in de RAI te Amsterdam heeft een dubbele primeur. Zo is het de eerste keer dat het feest wordt gehouden in een overdekte hal in plaats van een grote feesttent. De organisatie heeft hiertoe besloten omdat zij niet afhankelijk willen zijn van de weersomstandigheden. In een eerder stadium was besloten het feest te houden in het Krasstadion van FC Volendam, maar het overdekken hiervan bleek geen optie te zijn.

De tweede primeur is het optreden van Volendam’s nieuwste muzikale sensatie The White Wankers. Deze hiphop formatie onder leiding van Kees Tol (presentator Sterren.nl en bekend van De Zomer Voorbij en De Palingsoap) zal deze dag voor het eerst zijn opwachting maken buiten de dorpsgrenzen van Volendam.        
De RAI is die dag geopend vanaf 17.00 uur. Het officiële programma begint om 18.30 uur. Rond 23.30 uur is het programma ten einde.

Het feest is nog niet uitverkocht. Naar aanleiding van de nieuwe locatie zijn er meer kaarten beschikbaar gekomen. Deze zijn verkrijgbaar bij de reguliere voorverkoopadressen (zie onder).

Voorverkoop
Kaarten à 22,50 euro zijn onder andere verkrijgbaar bij alle vestigingen van Music Store en Primera in de Benelux en bij Paylogic, tel: 0900-72956442, wwww.paylogic.nl. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar via de site www.megapiratenfestijn.nl.

Programma
Jan Smit, 3J’s, Jan Keizer, Marianne Weber, Peter Beense, Monique Smit, The White Wankers, Grad Damen, Alex, Jannes, René Schuurmans, René Karst, Thomas Berge, John De, Mooi Wark, Bouke, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Piratentoppers, Harm Wolters, Jan en Zwaan, Jacques Herb, Martin Dams, Henk Pleket, Koos & Joke, Tips voor de Top en vele anderen.

In het kort
Datum: zaterdag 24 oktober
RAI geopend: 17.00 uur
Aanvang: 18.30 uur
Einde: 23.30 uur
 
Meer info:
www.megapiratenfestijn.nl