FRANS BAUER NAAR VLAANDEREN

02-10-2009 @ 17:08

Met een straatlengte voorsprong blijft Frans Bauer de grappigste en plezantste Nederlander -zo vinden de Vlamingen- die het ook erg goed doet in Vlaanderen. Twee weken geleden heeft Frans de aftrap gegeven van zijn nieuwe theatertour ‘Frans Bauer Live in Concert VIII’. De 81 (!!) concerten brengen Frans en zijn muzikaal gevolg langs theaters en zalen in Nederland en Vlaanderen. Vanaf zaterdag 10 oktober start het Belgische concertluik en staat Frans Bauer in de Capitole in Gent.
Als voorbode van het nieuwe album is er nu al de single ‘Geen Woorden’. De compositie van JW Roy, Jan-Willem Rozenboom en Guus Meeuwis doet het bijzonder goed in de hitlijsten en komt bij in België, na een paar dagen verkoop, al de Single top 100 binnen.

In de theatershow ‘Frans Bauer Live in concert VIII’ hoort men trouwens al een 6-tal liedjes die afkomstig zijn uit dat nieuwe album. In totaal zullen er 19 songs op de nieuwe staan en daar is Frans Bauer bijzonder blij mee: “Ik vind het belangrijk dat mijn fans waar krijgen voor hun geld. Vandaar dat ik het goed vind dat er zoveel nieuwe liedjes op mijn album staan. Het is overigens al drie jaar geleden dat ik nog eens heb uitgepakt met wat nieuws. De tijd die er genomen is voor dat nieuwe materiaal heb ik nuttig kunnen besteden om 19 volwaardige songs op te nemen waarvan het liedje ‘Geen woorden’ nu al bekend is”, zegt Frans Bauer.

Locaties & data in Vlaanderen:
Capitole Gent: 10 & 11 oktober
Grenslandhallen Hasselt: 5 & 6, 7 november
Kursaal Oostende: 9 & 10 november
Stadsschouwburg Antwerpen: 17 & 18 november