SYMPHONICA IN ROSSO CONCERTEN DIANA ROSS GERED

23-09-2009 @ 18:16

TWEE GELREDOME CONCERTEN MARCO BORSATO & FRIENDS
Vandaag (23 sept. 2009) heeft Marco Borsato tijdens een persconferentie in Paradiso bekend gemaakt dat hij om Symphonica in Rosso met Diana Ross te redden, twee concerten gaat geven. Op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober a.s. staan Borsato & Friends in het Gelredome in Arnhem. De productie van de concerten van Borsato en die van  Symphonica in Rosso met Diana Ross wordt door Mojo Concerts verzorgd.

Eerder deze maand werd bekend dat The Entertainment Group in financieel zwaar weer verkeerde. Marco Borsato wilde alles op alles zetten om Symphonica in Rosso veilig te stellen zodat tienduizenden bezoekers niet teleurgesteld zouden hoeven worden. De belangrijkste motivatie voor dit initiatief is om het publiek te geven waar ze recht op hebben, namelijk de Symphonica in Rosso concerten met Diana Ross. Hoewel Borsato niet verantwoordelijk is voor de ontstane problemen heeft hij zich vastgebeten in mogelijke oplossingen om de concerten toch door te kunnen laten gaan. Vandaag werd bekend gemaakt dat een oplossing is gevonden.

Om Symphonica in Rosso te bekostigen gaat Marco Borsato zelf twee concerten in het Gelredome geven. De inkomsten vloeien linea recta terug naar alle leveranciers die ook zelf een steen bijdragen door meer te leveren dan destijds was afgesproken, namelijk extra dagen werk, huur, materiaal of personeel. Al deze bedrijven willen hiermee laten blijken dat ze Marco Borsato willen steunen en tevens aan het evenementenpubliek laten zien dat niemand hen in de kou laat staan.

Marco Borsato: “Het publiek is voor iedere artiest ongelofelijk belangrijk. Het idee dat ruim 60.000 mensen een kaartje zouden hebben en géén concert, is voor mij niet te verteren. Ik heb alles op alles gezet om een manier te vinden Symphonica in Rosso door te kunnen laten gaan en dankzij de enorme inzet van Mojo en met de steun van het Gelredome, Stage Entertainment, See Tickets en vele andere bedrijven en collega’s uit het vak zijn we tot een oplossing gekomen. De entertainmentbusiness laat zich van zijn mooiste kant zien om het publiek te geven waar zij recht op heeft!

Voor het publiek van Diana Ross geldt echter wel dat de drie evenementen worden samengevoegd naar twee. Bezoekers van zondag 18 oktober worden verdeeld over de shows op vrijdag 16 oktober en zaterdag 17 oktober. Hiervoor moeten de kaarten worden omgezet. De bezoekers worden hierover rechtstreeks geïnformeerd.

Marco Borsato laat op 20 en 21 oktober a.s. in het Gelredome zien waarmee het allemaal begon: een rasentertainer met grote hits en gevoelige nummers, en een band van formaat. Marco heeft vele vrienden uit het vak uitgenodigd om de shows op 20 en 21 oktober onvergetelijk te maken. Deze waardevolle collega’s zullen net als Borsato zelf, geheel kosteloos optreden. Guus Meeuwis, Jan Smit, Paul de Leeuw, Trijntje Oosterhuis, Do, Yes-R en Edwin Evers.

See Tickets verzorgt ook de kaartverkoop voor de concerten van Marco Borsato. Telefonisch via: 09 09 - 300 5000 of online via www.seetickets.nl. Kaartverkoop voor deze concerten begint a.s. zaterdag om 10 uur.
 
Marco Borsato & Friends
Dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2009
Gelredome - Arnhem
Entree: € 55, € 48, € 42,50, € 37,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur