LAURA JANSEN BEVESTIGD ALS SUPPORT BIJ NOVASTAR

15-09-2009 @ 13:05

De Nederlandse zangeres Laura Jansen verzorgt op donderdag 29 oktober het voorprogramma van Novastar in de Heineken Music Hall. 

De Nederlandse singer/songwriter Laura Jansen woont al negen jaar in de Verenigde Staten als ze dit jaar ook in haar thuisland doorbreekt. In het televisieprogramma 'De Wereld Draait Door' brengt ze voor het eerst haar single 'Single Girls' live op de Nederlandse televisie ten gehore.
Haar debuutalbum 'Bells' is begin deze maand verschenen en kwam afgelopen vrijdag op #12 binnen in de Album Top 100. Het album bestaat uit een mix van bijzondere popliedjes en gevoelige pianosongs. Haar tweede single 'Wicked World' komt dit najaar uit.

Na een stilte van drie jaar heeft Novastar in het najaar van 2008 het zeer goed ontvangen album 'Almost Bangor' uitgebracht.
Dit album komt zowel in Nederland als België in de top 10 binnen. De band gaf dit jaar al optredens voor o.a. een uitverkocht Paradiso en op het hoofdpodium van Pinkpop. Voor het eerst in hun carrière geeft Novastar een concert in de Heineken Music Hall.
 
NOVASTAR + support act Laura Jansen

Donderdag 29 oktober 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 31 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur