FOUR TOPS & TEMPTATIONS GEVEN SAMEN EEN CONCERT

09-09-2009 @ 16:01

Twee van de beste bands die het legendarische Motown Records in de 60-er jaren voortbracht gaan samen on tour. Op vrijdag 2 april 2010 staan the Four Tops en Temptations samen in de Heineken Music Hall voor een eenmalig concert. 

Het concert in de Heineken Music Hall zal voor velen een feest der herkenning zijn. Met hits als: ‘Standing in the Shadows of Love’, ‘Loco in Acapulco’, Baby I Need Your Loving’ en natuurlijk ‘(Reach Out) I'll Be There’ voerden The Four Tops jarenlang de hitlijsten aan. De groep wist ruim vier decennia bij elkaar te blijven zonder een enkele personele wijziging. Hun laatste grote Top 40 hit was de single ‘Indestructible’ uit 1988.

Ondanks hun steeds wisselende samenstelling zijn ook The Temptations nog steeds een van de meest succesvolle soulacts aller tijden. ‘Papa Was A Rollin’ Stone’, Treat her Like A Lady’, ‘Since I Lost My Baby’ en ‘Just My Imagination (Running Away With Me)’, is slechts een kleine greep uit de maar liefst zevenendertig Top Tien hits die de groep voortbracht. Na een aantal dramatische jaren waarin de old-time leden David Ruffin, Melvin Franklin en Eddie Kendricks overleden maakten The Temptations in 1998 een comeback met het album Phoenix Rising. Dat zelfde jaar werd op de Amerikaanse tv-zender NBC ook een mini-serie uitgezonden over het leven van de legendarische band.

Beide groepen zijn na 40 jaar nog steeds actief in de muziek. In 2007 waren zij voor het laatst samen in Nederland te zien en ook dit jaar touren The Four Tops en The Temptations weer samen door Europa met een show vol soul en klassieke hits.

FOUR TOPS & TEMPTATIONS
Vrijdag 2 april 2010
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 49, 47, 44 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: www.livenation.nl.
Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar!