NL: NIEUWE SINGLE PETER BEENSE: Ga met me mee

16-08-2009 @ 16:05

De nieuwe single ‘Ga met me mee’ van Peter Beense is een ware zomerhit! Een vrolijk pakkend gitaardeuntje neemt je mee naar zonnige oorden waar Peter zingt over een heerlijke zomernacht. De bijbehorende clip is opgenomen in Zandvoort op een zonovergoten dag. Onder begeleiding van een bandje zingt Peter bij een strandpaviljoen zijn ‘geliefde’ toe in de hoop dat zij een avond met hem mee gaat stappen.
Met ruim 200 optredens per jaar behoort Peter inmiddels tot één van de meest gevraagde zangers van ons land. Peter is landelijk bekend om zijn forse voorkomen en bekend van nummers als Fiesta en Partytime Let’s Go. Deze bewonderaar van André Hazes heeft zijn eigen café, tegenover het Café Bolle Jan. Alsof de drukke zanger en kroegeigenaar nog niet genoeg te doen heeft; hij acteert ook in films als I love Dries, Honeyz en Bolletjes blues.

31 juli was hij te zien op tv bij het TROS Muziekfeest op ’t Plein met de nieuwe single.
De videoclip was al te zien bij o.a. SBS Shownieuws, TROS, Sterren.nl, TV Oranje, TMF.NL en vele andere zenders. Op internet zal de clip o.a. te zien zijn op youtube, NL tracks, peterbeense.nl, livepeterbeense.hyves.nl en diverse andere websites

www.peterbeense.nl