Eerste cabaretrelease van Hans Teeuwen sinds 5 jaar uit!

14-08-2009 @ 17:17

Na vijf jaar is er eindelijk nieuw comedymateriaal van Nederlands’ populairste cabaretier: Hans Teeuwen.De DVD is getiteld Live In London en bewijst dat Teeuwen nog altijd een van de origineelste, grappigste en uitdagende cabaretiers van Nederland en daarbuiten is.
Terwijl hij zich in Nederland richt op zijn carrière als jazz-zanger, maakt Teeuwen in het buitenland (met name in de UK) furore als comedian. Hij speelt meerdere malen op het comedyfestival The Fringe in Edinburgh en staat in verschillende uitverkochte theaters in London.

Het Engelse publiek is razend enthousiast, en ook de pers is lyrisch. The Guardian en The Times geven 5 sterren. Maar ook in Nederland is er veel aandacht voor Teeuwens succes in London. Diverse tijdschriften en kranten schreven erover, en zelfs het NOS journaal maakt een reportage.

De registratie van één van deze succesvolle cabaretshows in London wordt nu door [PIAS] Comedy uitgebracht. Teeuwen zet in deze avondvullende show als vanouds de zaal op zijn kop. Enkele fragmenten zul je misschien herkennen uit Nederlandse shows (Nostradamus bijvoorbeeld), maar veruit het grootste deel is splinternieuw en speciaal voor Engeland geschreven materiaal.

Als bonusmateriaal bovendien een opname van een van de eerste Engelstalige optredens van Hans in Edinburgh en een film van Hans die zich op zijn geheel eigen wijze in bad voorbereidt op zijn show.

De DVD Hans TeeuwenLive in London ligt op 28 augustus in de winkel!
(pias)