NIEUWE NAMEN BEKEND MYSTERY LAND

07-08-2009 @ 10:16

Met nog een kleine maand te gaan, maakt Mystery Land nog een aantal nieuwe acts bekend.

Een van de laatste toevoegingen is de Grammy genomineerde Diplo. De DJ, producer en componist uit Philadelphia maakt remixen voor uiteenlopende artiesten als Kanye West, Hot Chip en de Yeah Yeah Yeahs, tourde met Justice en werkt samen met M.I.A. en Sanitgold. Diplo zal zijn eigenzinnige geluid laten horen in de Rauw tent.

In de Grolsch Live tent staat er naast Fakkelbrigade, Sneaky Sound System en Vive la Fete nu ook nog eens vier uur live techno op het programma. De Rotterdamse technoheld Speedy J en het Canadese genie Marc Houle zijn twee van de namen die hier aansluitend achter elkaar hun set gaan vertonen. Ook de nog maar 18 jarige Deense dj/producer Mike Sheridan, die recent nog in een overvolle tent op Roskilde stond en volgens velen de "nieuwe" Trentemoller is, neemt in dit techno-blok een uur voor zijn rekening. Breakcore-pionier Bong Ra is als meest opvallende act op het experimentele Thunderdome podium toegevoegd.

Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar, Mystery Land is al geruime tijd volledig uitverkocht. De afsluiter van het festivalseizoen vindt zaterdag 29 augustus plaats op het voormalig Floriade terrein in de gemeente Haarlemmermeer. De afsluiter van het festivalseizoen vindt zaterdag 29 augustus plaats op het voormalig Floriade terrein in de gemeente Haarlemmermeer.

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery


Mystery Land
Zaterdag 29 augustus
Haarlemmermmeer
www.mysteryland.nl