NL: Roy Raymonds duet met Albert van Benthem

23-07-2009 @ 12:26

Vijf jaar geleden stapte de sympathieke zanger Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en met succes. Hij kwam direct in het populaire TROS programma: Een ster in 40 dagen. Daaruit volgden tv-optredens bij SBS6, RTL-boulevard, Paul de Leeuw, Man bijt hond en zelfs op de Rode Bank bij Jenssen. Maar ook werd hij de Artiest van de week bij de Tros sterren.nl en bijna dagelijks te zien bij TV-Oranje.
In korte tijd wist hij vele fans om zich heen te verzamelen. Met inmiddels populaire nummers als "Ik heb een knalrooie rubberboot", "Ga je met me mee", "Sneeuwblind" , "Zomer op het plein" en nu zijn nieuwste hit "De Reiger" laat Roy de zaal waar hij optreedt bruisen en laat meestal een onvergetelijke indruk achter. Met zijn enthousiaste en explosieve optredens is hij een graag geziene gast.

Inmiddels heeft hij een contract getekend bij Captain Rob records/NRGY en heeft hij een aanbod in zijn zak voor een nieuw TV programma. Ook zijn er voorbereidingen voor een bijzonder concert.  
Half mei kwam Roy in contact met Albert "Casanova" van Benthem, die in korte tijd dankzij de tv-reclame van KPN als zanger Fons een stormachtige carriere doormaakt. En ze besloten een duet op te nemen. Producer Rob Peters en manager Marc Daverveld besloten om het nummer "De Reiger" opnieuw op te nemen maar nu als duet.
Het dansje bij het nummer "De Reiger", is volgens insiders de nieuwe Vogeltjesdans. De single komt uit via het label van Captain Rob Records, distributie NRGY en met toestemming van LMDmusic en Telstar.

info Roy Raymonds:
www.royraymonds.hyves.nl
http://www.royraymonds.nl

info: Albert

www.albertvanbenthem.nl
appie60.hyves.nl/