Elvis & More 2009!

23-07-2009 @ 09:36

Elvis & More, the Inside Edition! Een intiem theaterconcert op 16 augustus a.s.!
16 Augustus, een datum die liefhebbers en fans van de muziek van Elvis Presley nooit zullen vergeten! René Shuman & Angel-Eye hebben er de afgelopen jaren een traditie van gemaakt om op een speciale manier stil te staan bij al het goede en bijzondere van Elvis. Muziek die voor sommigen misschien eenvoudig klinkt, maar die voor velen een diepere betekenis aan hun leven heeft gegeven.


Daarom willen zij jullie als eerste laten weten dat ze dit jaar in 2009 het Elvis & More concert organiseren op 16 augustus in Utrecht op een bijzonder en intieme wijze. Ze kiezen ieder jaar een andere provincie en dit keer is dat Utrecht in het Jacobi Theater! Dit is voor René een zeer bijzondere plaats omdat hij daar in 1985 aan de tv-voorronde van de soundmixshow heeft meegedaan. Op dié plek werd hij destijds uitgekozen. Het is een sfeervole zaal die ze willen omtoveren tot een magische en muzikale plek en ze hopen dat het publiek van de partij is. De band staat in ieder geval al te trappelen!
Van romantisch soft tot voluit door het dak. Ze hebben een mooie contrabas meegenomen voor demensies van de 50's.
René & Angel-Eye zullen een aantal zeer bijzondere Elvissongs brengen die ze nog nooit eerder hebben gedaan. Unplugged en met band. En ook zullen ze enkele gloednieuwe songs voor ten gehore brengen van het nieuwe album dat in het najaar landelijk gereleased zal worden. Een sneak preview dus!!!

Er is zelfs ruimte voor een mooi verzoeknummer? Laat het dan gerust achter via de website!

Elvis & More 2009: The Inside edition
Tickets en meer info: www.elvisandmore.com