NIEUWE SINGLE JUDITH NU UIT

17-07-2009 @ 17:16

Vanaf 17 juli ligt de nieuwe single, met de titel ‘Voel me vrij’ van Judith in de winkels. We kennen Judith allemaal door haar deelname aan de talentenjacht ‘Sterren.nl Academy’ van de TROS. Uit de duizenden inschrijvingen voor deze talentenjacht was het Judith die er op 8 december 2008, in de finale, met het felbegeerde muziekcontract vandoor ging.

De afgelopen maanden in Judith druk bezig geweest in de opnamestudio om nieuwe nummers in te zingen. En nu is het eerste nummer van dit nieuwe materiaal uitgebracht. Het liedje ´Voel me vrij´ heeft een andere sound dan haar eerste single ´Meer´, met ´Voel me vrij´ laat Judith een iets meer rocky kant van zichzelf zien en de rock sound past Judith als gegoten! Judith is zelf helemaal vol van dit nieuwe nummer: “Ik kan niet wachten om ‘Voel me vrij’ op het podium aan het publiek te laten horen, ik vind het zo’n tof, stoer en energiek nummer, als ik het nummer zing voel ik me ook echt helemaal vrij”!

De eerste reacties op de single zijn juichend! Radiostations als RADIO NL, Optimaal FM, Simone FM en Radio Drenthe hebben de ‘Voel me vrij’ nu al op hun rotatie lijsten geplaatst! En ook de clip bij het nummer stond direct op rotatielijst van TV Oranje en TMF NL. De videoclip werd geschoten door Maurice Steenbergen, bekend van clips van o.a. Ferry Costen, Jannes, René Schuurmans en Playboy en werd op verschillende locaties in Judith’s eigen woonplaats opgenomen. KLIK HIER en bekijk de clip van ‘Voel me vrij’ direct!

Deze hele zomer zal voor Judith in het teken staan van de promotie rond de single ‘Voel me vrij’ en het komende album. Haar eerste single ‘Meer’ bracht haar bij diverse landelijke Radio en TV programma’s, van Omroep Max tot Kids Top 20, van Paul de Leeuw’s Top of Flop tot SBS Shownieuws. Qua radio doorkruiste Judith het hele land en was ze gast bij praktisch elk regionaal en lokaal station. Met deze single zal Judith wederom door het hele land radio en TV studio´s bezoeken om haar nummer live ten gehore te brengen en om te vertellen over wat er allemaal nog komen gaat!

Voor meer informatie kijk op: www.judithmusic.nl