Dio & The Madd releasen single en doen festivaltour

16-07-2009 @ 12:15

Rapper Dio sleepte op zaterdag 4 juli jongstleden twee TMF Awards in de wacht: de Borsato Award en een Award voor Beste Video: 'Aye ft. Sef', een meesterwerk van Habbekrats Reclame. De videohelden van 'Opslaan Als' namen de fakkel over en toverden een frisse videoclip voor Baby tevoorschijn, in combinatie met de aanstekelijke beatmuziek van The Madd heeft Dio met deze single weer een voltreffer te pakken. Het optreden in de clip van Baby is tijdens Mission Olympic opgenomen, een jongeren school sportplatform waar jaarlijks 150.000 jongeren aan deelnemen. Ter ondersteuning van beweging en als dé afsluiter van The School Final 2009, hebben Dio & The Madd voor de duizenden jongeren een geweldig en onvergetelijk optreden gegeven waaronder de single ‘Baby’.

De single 'Dio & The Madd - Baby' is nu uit op CD-single, de originele albumversie staat ook op het schijfje. In beperkte oplage zal er op korte termijn een 'split single' op 7" vinyl verschijnen.
Op donderdag 18 juni startte een gezamenlijke tour langs de Nederlandse festivals, waaronder Oerol, Metropolis en natuurlijk Lowlands. Een aantal fantastische optredens zijn al gepasseerd, er zijn gelukkig nog genoeg kansen om de knallende combinatie van Dio & The Madd live te aanschouwen.
http://diorno.hyves.nl/