MOOI WARK PRESENTEERT NIEUWE ALBUM ROCK & RODZOOI

10-07-2009 @ 13:12

Met een nieuwe single “Tepels liegen niet” heeft Mooi Wark min of meer het startsein gegeven voor de promotie van het verwachte nieuwe album. Na een aantal maanden druk in de studio te zijn geweest is de glitterschijf helemaal klaar en het resultaat mag er zeker zijn. “We zijn zeer tevreden met het nieuwe album” aldus bassist William Bossong. “Het heeft iets langer geduurd dan voorgaande jaren, maar dat had ook te maken met de live DVD die tussentijds is uitgekomen. Het belangrijkste is dat het een goed album is geworden wat naar onze volle tevredenheid kan worden uitgebracht.” Overigens is de single “Tepels liegen niet” niet de eerste single die afkomstig is van het nieuwe album. Voor aanvang van de nieuwe tour bracht de band ter promotie van de “Rock & Rodzooi Tour 2009” het nummer “Laot maor gaon” uit. Deze is uiteraard ook op de nieuwe CD te vinden, die heel toepasselijk ook de titel “Rock & Rodzooi” heeft meegekregen.
Het album bevat naast een aantal herkenbare feestkrakers, uiteraard weer de zo herkenbare boerenrock muziek en ook een tweetal ballades. “Een gevarieerd album dus, waarop in totaal 13 nieuwe tracks staan!" vertelt Bossong.
Het album gaat in première bij Giel Beelen op Radio 3FM. De band zit van maandag 13 t/m donderdag 16 juli op het Mediapark in Hilversum, waar ze op een wagen buiten de studio live zullen optreden. Op vrijdag 17 juli speelt Mooi Wark live in de studio bij Giel. Natuurlijk zal daar naast de nieuwste single “Tepels liegen niet” ook ander nieuw materiaal te horen zijn. De optredens van Mooi Wark in Hilversum zijn ook toegankelijk voor de echte fans, want iedere dag kunnen er namelijk 20 personen getuige zijn van de speciale en unieke show! Opgave kan door het sturen van een mailtje naar actie@mooiwark.nl met daarin naam, de gewenste dag en het aantal personen.

De regionale presentatie van het album vindt plaats op donderdag 16 juli in Hoogeveen tijdens de zogenaamde Pulledagen. Hier zijn de hele middag op het podium aan de Schutstraat verschillende artiesten aanwezig en vanaf ongeveer 14:30 uur is er de mogelijkheid om het nieuwe album te kopen en te laten signeren. Ook kan men dan op de foto gaan met de bandleden. Om omstreeks 16:00 uur is er een kort optreden van Mooi Wark. De middag is gratis voor jong en oud.

Meer informatie over Mooi Wark ga naar; www.mooiwark.nl
(cnr entertainment)