JASON MRAZ ONTVANGT GOUD

03-07-2009 @ 16:31

De Amerikaanse singer/songwriter Jason Mraz (1977) kreeg 2 juli jl. een gouden award uitgereikt gekregen voor zijn in 2008 verschenen album We Sing, We Dance, We Steal Things. Vlak voordat hij het podium op ging in het Amsterdamse Westerpark kwamen de kandidaten van het Junior Songfestival langs om de zanger met deze bekroning te verrassen.
Jason Mraz stond samen met Joss Stone op het podium van het Westerpark in Amsterdam voor 12.000 mensen. Het dubbelconcert van Mraz en Stone maakt deel uit van de serie openluchtconcerten in Westerpark.
We Sing, We Dance, We Steal Things is het derde album van de Amerikaanse zanger en werd in Nederland meer dan 30.000 keer verkocht. In Nederland wordt de gouden status behaald wanneer er 25.000 of meer exemplaren verkocht worden.
In 2008 brak Jason Mraz definitief door bij het grote publiek met zijn hit I’m Yours en ook de tweede single Lucky was een regelrechte hit. Op dit moment wordt zijn nieuwste single Make It Mine ook op bijna alle radiostations gedraaid.

Voor meer informatie, zie www.jasonmrazmusic.nl