FERRY CORSTEN VEROVERT IBIZA

26-06-2009 @ 08:44

Na de uiterst succesvolle seizoensopening op 18 juni 2009 tijdens de wekelijkse Cream avond in een van de hotste clubs van Ibiza, Amnesia, is wederom gebleken dat Ferry Corsten tot de absolute dj top behoort. Ferry Corsten, die als resident van Cream in totaal acht keer in Ibiza staat dit seizoen, liet hét party eiland bij uitstek schudden in een uitverkocht Amnesia.

Op 27 augustus 2009 zal de wereldwijd bekende Rotterdamse dj en producer Ferry Corsten Ibiza aandoen met een unieke Twice In A Blue Moon Album Party. De avond zal geheel in het teken staan van het vorig jaar uitgekomen derde artiesten album van Ferry Corsten, Twice In A Blue Moon, dat kort na de release op het Full on Ferry evenement van 2008 werd overladen met positieve kritieken uit binnen- en buitenland. Gedurende de avond zullen alle hits van het album zoals Radio Crash, Made Of Love en de nieuwe single We Belong voorbij komen. Ferry Corsten zal tijdens de avond ondersteund worden door de Engelse dj en producer Solarstone.
Corsten’s nieuwste single, Ferry Corsten ft Maria Nayler We Belong, is inmiddels uitgegroeid tot dé grote Ibiza clubhit van dit jaar. We Belong is de derde single van het Twice In A Blue Moon album en bevat een sample van de oude italo hit Happy Station van Fun Fun.

Ik kreeg al allerlei tekst berichten dat We Belong daar overal word gedraaid en merkte dit ook tijdens mijn openings feest in Amnesia toen iedereen het nummer uit volle borst mee zong, echt kippen vel” aldus Ferry Corsten zelf.
In aanloop naar de Twice In A Blue Moon Album Party zal in augustus tevens een uniek DVD project genaamd ‘Backstage’, worden uitgebracht. Naast een live registratie van het evenement Full on Ferry, geeft Ferry Corsten tijdens een 45 minuten durende documentaire de kijkers een unieke kijk achter de schermen tijdens zijn tours over de gehele wereld en volgen we de internationale DJ / Producer in de voorbereiding op het jaarlijkse Full On Ferry evenement en zijn nieuwe album.
(pias)