FERRY CORSTEN PRESENTS FULL ON FERRY 2009

12-06-2009 @ 21:20

Eén van de meest verfijnde dance events van het jaar - Ferry Corsten presents Full On Ferry: Masquerade - keert terug naar de Rotterdamse Ahoy op 17 oktober 2009. De afgelopen twee jaar heeft Full On Ferry: Masquerade een wereldwijde reputatie opgebouwd als één van de meest vooruitstrevende en verfijnde events in de dance. De eerste twee edities zijn geweldig ontvangen door zowel clubbers als critici en de hoeveelheid bezoekers die al twee jaar terugkeren bewijzen dat het hier gaat om een jaarlijkse event waar iedereen bij moet zijn geweest.

Tijdens deze unieke show zal Ferry Corsten aantreden met een spectaculaire 8-uur lange set. Hij zal echter niet alleen staan. Ferry zal een reeks DJ’s, live acts en artiesten uitnodigen die hem het afgelopen jaar hebben beïnvloed en geïnspireerd. Met elk van deze artiesten draait Ferry Corsten een opwindende back-2-back set.
Dit jaar zullen deze artiesten zijn: Marco V, de Brabander met constant evoluerende techno/trance/progressive sound. BT, één van de meest getalenteerde trance & progressive DJ/Producers van dit moment zal zijn Nederlands podium debuut maken tijdens dit event. Duderstadt, het populaire underground trance duo bestaande uit de Duitse broers Marco en Dirk. Super8 & Tab, de Finse revolutionairen van de trance muziek die veel indruk maken met hun diepe en melodieuze stijl. Muzikjunki, de jonge underground house/progressive/breakbeat DJ uit Rotterdam. Samen met Ferry Corsten zullen zij je meenemen op een ongehoorde muzikale reis.
Het thema van de avond zal opnieuw Masquerade zijn, geïnspireerd door de eeuwenoude traditie van het gemaskerd bal uit Venetië. Zowel de artiesten op het podium als de bezoekers zullen verhuld gaan in sierlijke en mysterieuze maskers en kostuums.

Na het uitbrengen van zijn 3e artiestenalbum Twice In A Blue Moon tijdens Full On Ferry 2008 heeft Ferry op verschillende plaatsen over de hele wereld gedraaid als een ware ambassadeur van de betere trance, electro, techno en progressive. Ook lanceerde hij onlangs een speciale show geïnspireerd op zijn nieuwe album - Twice In A Blue Moon: The Experience - in Maleisië waarmee hij de wereld zal rond touren. Tijdens de zomer is Ferry te vinden op alle grote festivals inclusief de eer om Dance Valley Festival af te sluiten op 11 juli.
[pias]