KING JACK BEVESTIGD ALS SUPPORT BIJ ANASTACIA

04-06-2009 @ 16:03

De Nederlandse rockband King Jack zal op zondag 14 juni het voorprogramma verzorgen van Anastacia in de Heineken Music Hall in Amsterdam. 

King Jack ziet het levenslicht in 2006 als vier vrienden besluiten de zaken serieus aan te pakken. Al jaren spelen ze in verschillende hobby bandjes maar ze willen meer. De carrière van de band raakt in een stroomversnelling wanneer twee van de vier bandleden gevraagd worden om in de live band van Anouk te spelen. Boaz en Thijs laten de band niet vallen maar werken juist extra hard naast de shows van Anouk. Na een optreden in De Wereld Draait Door worden ze getekend bij Sony en op dit moment wordt er hard gewerkt aan het debuut album. De eerste single van King Jack heet 'Sunrise' en laat horen waar de band voor staat: op seventies gestoelde rock met een moderne twist, of, in de woorden van de band zelf: “rechttoe rechtaan rock ‘n’ roll met scheurende gitaren, een vuige Hammond orgel en bluesy zang.

Na de mannen van King Jack zal Anastacia het podium betreden in de Heineken Music Hall. De Amerikaanse zangeres staat bekend om haar unieke, krachtige, soul-achtige geluid. Zelf omschrijft ze haar muziek als Sprock, een combinatie van soul, pop en rock. De met multi-platina bekroonde superster komt in juni voor het eerst sinds haar laatste concert in 2005 weer naar Nederland voor een concert in Amsterdam. Anastacia beleefde in 2000 haar doorbraak met de hit 'I'm Outta Love' van haar nummer één debuutalbum 'Not That Kind'. Succesvolle albums met hits als 'Paid My Dues', 'Not That Kind', 'Left Outside Alone' en 'Sick and Tired', volgden elkaar in rap tempo op. Tijdens haar concert op 14 juni komen niet alleen haar grote hits voorbij, maar ook nummers van haar nieuwe album 'Heavy Rotation'. Dit vijfde studioalbum van Anastacia ligt sinds oktober vorig jaar in de winkels.

ANASTACIA
+ support King Jack
Zondag 14 juni 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 47,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur