Sensatie in Belgie: The Sunsets op 1 in albumcharts !!

14-05-2009 @ 21:01

Accordeonfiles in de Vlaamse muziekwinkels!
Opschudding in de Vlaamse muziekwereld. De ongenaakbaar geachtte popkoningin Natalia is na 1 week op de #1 positie in de Vlaamse albumchart onttroont door het vrolijke accordeonduo The Sunsets.
Wat op 1 april jl., de dag van de CD-voorstelling, door velen als een grap beschouwd werd, blijkt nu een schot in de roos. De jonge twintigers Annelies en Matthias maakten furore op het afgelopen Schlagerfestival in de Hasseltse Ethias Arena op 4 april. Zij deden de opwarming, als eerste act, en tijdens hun laatste nummer trok de eerste polonaise al door de hal. Ze overtuigden vriend en vijand van hun kunnen. Hun ambiancevolle CD met de grootste schlagerhits in een fris en verrassend accordeonjasje deed de rest.
5 weken na de release van hun album, dat de originele titel "The Sunsets" meekreeg, zijn er al meer dan 10.000 albums verkocht, en het einde is nog lang niet in zicht!
The Sunsets zijn nu al dé muzikale revelatie van 2009 en stevenen met hun debuutalbum "The Sunsets" resoluut af op goud en wie weet zelfs wel meer...
(ars belgium)