Fedde Le Grand single komt in 64 landen uit

12-05-2009 @ 16:47

Nog slechts twee singles verwijderd van de lang verwachte release van Fedde Le Grand’s debuutalbum Output. In september wordt dit eerste artiestenalbum van Fedde uitgebracht, tot die tijd kan men alvast lekker warmdraaien met twee nieuwe singles.
Scared of Me is gekozen tot één van deze twee singles van Fedde’s album, en na één keer luisteren weet je ook waarom. Deze groovy dansvloer kraker is een absolute hit, niet in de laatste plaats door de opzwepende vocalen van Mitch Crown. Combineer dit alles met Fedde’s onmiskenbare aanpak om een dikke plaat nog vetter te laten klinken, en je weet: hij heeft het ‘m weer geflikt! Deze single is net zo catchy en strak afgemixed als alle andere releases van Fedde, en heeft daarom alle ‘instant classic’ kenmerken in zich verenigd.
Op het gebied van remixes van Scared of Me kwamen de aanbiedingen van alle kanten toegestroomd en de keuze was daarom niet eenvoudig. Hardwell kwam uiteindelijk bovendrijven, aangezien hij het origineel zeer sterk aanvulde zonder er afbreuk aan te doen. Deze jonge en getalenteerde Nederlandse producer bewees zijn kwaliteit reeds door zijn geweldige remix van Funkerman’s track Remember. Hij levert met zijn productie een erg geslaagde versie van Scared of Me af, het eerste visitekaartje van het album: Output.
"Scared of Me" komt vanaf 18 mei in 64 landen en 40 territoria uit. En dit is uniek, want het is voor het eerst dat een Nederlandse artiest een album uitbrengt dat in zoveel landen wordt gereleased, oftewel een heus wereldrecord!
De videoclip van Scared of Me kun je al bekijken op de website van Fedde www.feddelegrand.com