HOLLANDSE NIEUWE: NICK & SIMON

07-04-2009 @ 10:21

Het populairste duo van Nederland is zonder enige twijfel Nick & Simon. Hun nieuwe album “Luister” was bij release al goud en een week later passeerde het zelfs de platinagrens. De eerste single “Vallende sterren” van het album kwam binnen op #1 van de hitlijsten. De video is een hit op You Tube en werd op hoge rotatie gedraaid bij TMF. Onlangs traden ze nog met veel succes op bij het Gouden Harpen Gala en met “Rosanne” waren ze genomineerd voor een Edison. Hun nieuwe concerttour Overal speelt alleen maar voor uitverkochte en dolenthousiaste zalen!
De nieuwe single “De dag dat alles beter is” wordt initieel uitgebracht in een klaphoes en behalve deze track zal ook de nieuwe videoclip er op staan als CD-rom track.
Tijdens de opnamen van de clip eind maart in het Zuidspaanse Andalusië is het duo trouwens betrokken geweest bij een auto-ongeval. Het gezelschap is daarbij door het oog van de naald gekropen vlak voor een gapend ravijn dat ternauwernood vermeden kon worden. Dat de schrik er goed in zit bleek ook wel omdat enkele optredens moesten worden afgezegd.
Al met al is de release van de single er niet door in gevaar gekomen.
29 maart jl. werd de livespecial ‘Nick & Simon Live In Concert’ opnieuw uitgezonden
NICK & SIMON - DE DAG DAT ALLES BETER IS

Bestelnummer CDS: AC699076,
artist & company/heartselling
release 10 april 2009