Alesha Dixon breekt door in Nederland

01-04-2009 @ 14:34

 Afgelopen zondag zat de veelzijdige zangeres in de uitzending van Mooi Weer de Leeuw om een spetterend optreden weg te geven.
Ze zong haar hit ´The Boy Does Nothing´ hierdoor hebben meer dan 1,8 miljoen mensen kennis kunnen maken met deze bijzondere en spontane dame.  
Afgelopen maandag werd ´The Boy Does Nothing´in De Wereld Draait Door als dé Zomerhit van 2009 getipt.
Momenteel staat de Alesha Dixon met ´The Boy Does Nothing´op #15 in de Single Top 100 en op #10 van de Itunes Single Chart.

Alesha Dixon verovert in heel Europa veel nieuwe fans. Met de hitsingle ´The Boy Does Nothing´ scoort ze niet alleen hoog in Nederland en de UK maar ook de rest van Europa ligt aan haar voeten. Top 10 airplay in meer dan 15 landen en in Frankrijk staat ´The Boy Does Nothing´op #2 in de Single Chart. Tevens trad ze op in de beroemde televisieshow Taratata en staat ze deze maand op de cover van de Franse FHM.
In haar thuisland Engeland bewijst de 2e single ‘Breathe Slow’ het succes van Alesha Dixon. De single heeft de #1 positie in de Airplay charts gehaald en staat al 10 weken op de Radio 1 playlist. De single bewijst een nog grotere airplay en radiosingle te zijn dan ´The Boy Does Nothing´.
Vanaf 6 April zal de nieuwe single ‘Breathe Slow’ ook in Nederland in promotie gaan.
Ook is bevestigd dat Alesha in het voorpgramma staat van Enrique Iglesias
van 7 t/m 15 mei 2009 in de UK.

Voor meer informatie, zie www.warnermusic.nl