NICK & SIMON BINNEN OP 1 IN ALBUMLIJST met “LUISTER”, ALBUM OOK PLATINA!

21-02-2009 @ 11:28

Op donderdagochtend 19 februari ontvingen Nick & Simon in Hilversum een Platina Award voor de verkoop van ruim 60.000 exemplaren van hun nieuwe album “Luister”. Dat gebeurde tijdens een uitzending van ‘De Gouden Uren’ op TROS Radio 2 uit handen van DJ Daniël Dekker.

Het album “Luister” neemt daarnaast per 20 februari de #1 positie in de albumlijst in en de hoogste nieuwe binnenkomer deze week. Daarmee is dit, na de voorganger “Vandaag”, de tweede maal dat zij met een nieuw album op nummer één binnenkomen. De huidige single “Vallende Sterren” debuteerde enige weken geleden overigens ook op #1, maar dan in de singlecharts.  

Ook zijn Nick & Simon momenteel succesvol bij onze zuiderburen. Daar verscheen gelijktijdig het nieuwe album “Luister” en komt in de eerste week binnen op nummer 30 in de Album Top 100. De afgelopen weken was het duo regelmatig in Vlaanderen aan de slag ter promotie van hun nieuwe repertoire. Gezien het enthousiasme waarmee de Belgen Nick & Simon omarmen lijkt ook hier een prachtige toekomst in het verschiet te liggen.