CONCERT FRANZ FERDINAND IN PARADISO VERPLAATST NAAR 11 MEI

17-02-2009 @ 10:31

Het concert van Franz Ferdinand in Paradiso van vrijdag 13 maart is verplaatst naar maandag 11 mei. De reden is dat de band op 13 maart een liefdadigheidsoptreden in Engeland gaat doen, tijdens Red Nose Day. Red Nose Day is de belangrijkste, tweejaarlijkse inzamelingsactie van de liefdadigheidsinstelling Comic Relief.
Het doel van Comic Relief is om armoede de wereld uit te helpen en de levens van mensen die in armoede en onrecht leven te verbeteren. Op Red Nose Day worden er in heel Engeland veel rode clownsneuzen gedragen en de dag wordt in het hele land als een soort feestdag gevierd. Het geldinzamelingprogramma op BBC One begint in de avond en gaat door tot in de kleine uurtjes van de ochtend, maar er vinden ook veel particuliere geldinzamelingsacties plaats.

Franz Ferdinand is erg begaan met het werk van Comic Relief en de band is vereerd dat ze zijn gevraagd om op te treden. Meer informatie over Comic Relief vind je op www.comicrelief.com .

Franz Ferdinand wil graag alle fans bedanken voor hun begrip en hoopt oprecht dat het verzetten van het concert in Paradiso niet teveel ongemak veroorzaakt. Gekochte kaarten voor 13 maart zijn geldig voor het concert van 11 mei of kunnen teruggebracht worden naar het voorverkooppunt waar ze gekocht zijn.

FRANZ FERDINAND
Maandag 11 mei 2009 (verplaatst concert)
Paradiso - Amsterdam